Odlični filmovi i mnogo zabave po iznimno povoljnim cijenama

ice age naslovna

Sljedeći utorak, 9. kolovoza u multipleksima CineStar očekuje vas prava ljetnu filmska poslastica pod nazivom Dan za 10! Ovo je već tradicionalni dan koji se održava treće ljeto za redom u svim CineStar kinima, a nastao je kao nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine na taj dan ih je sve više, tako da je prošlo ljeto preko 60 000 posjetitelja u CineStar kinima uživalo u filmskim hitovima.

Na taj dan sve kino ulaznice moći ćete kupiti za 10 kuna, a to uključuje i mega filmske naslove poput željno iščekivanog Odreda otpisanih (koji se može pogledati i u 4DX-u i IMAX-u), Ledenog doba: Veliki udar, Legende o Tarzanu, Zvjezdane staze: S one strane i Jason Bournea. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Jedini dodatak koji će se naplaćivati po standardnoj cijeni od 25 kuna je za dvoranu 4DX, ali na osnovnu cijenu od 10kn, to će ipak biti najpovoljniji 4DX doživljaj. U ponudi će se naći i povoljni menuji u kojem se nalaze velike kokice, veliko točeno piće i gratis Coca Cola.

Ulaznice možete već sada kupiti te sebi i bližnjima i prijateljima priuštiti odličnu filmsku večer ispunjenu zabavom, akcijom i smijehom, uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama, a detaljnije informacije možete saznati na linku.

DAN ZA 10 CINESTAR

0