Vodimo vas na Susret, psihološku dramu o ljubavi i mržnji u Teatru EXIT

Vodimo vas na Susret, psihološku dramu o
ljubavi i mržnji u Teatru EXIT

Što kad roditelji ne mogu dati ljubav koja je toliko očekivana? Kako se nositi s prošlošću od koje ne možemo pobjeći? O tome progovara predstava autorice i redateljice Nine Mitrović, Susret. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju koji igra u petak 7. veljače u Teatru EXIT.

Susret je 2009. nagrađen nagradom za dramsko djelo Marin Držić, a glumačka je postava dobila i nagrade na Splitskom ljetu i Festivalu glumaca 2019. godine. Predstava je izvedena 2013. u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu, u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre, u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom Narodnom Gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera. U Teatru EXIT prvi se put prikazuje za hrvatsku publiku.

Mitrović je i svoja ostala djela imala prilike postaviti u nacionalnim kazalištima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini te u teatrima u Austriji, Njemačkoj, Makedoniji, Finskoj, Slovačkoj i Češkoj. Drame su joj predstavljene na međunarodnim festivalima uključujući Internacionalni kazališni festival u Sibiu i Playwright’s Week u New Yorku.

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu Susret 7. veljače pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila SUSRET, do utorka 4. veljače do kraja dana, kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Dobitnik ulaznice može preuzeti na blagajni Teatra EXIT pola sata prije izvedbe.

Dobitnica ulaznica za predstavu je Lucija Beden. Čestitamo!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori