U kina je stigao magičan film za cijelu obitelj

U kina je stigao magičan film
za cijelu obitelj

U novom filmu koji je baš stigao u naša kina, Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oscar, Cate Blanchett, zvijezde su čarobne avanture Kuća magičnog sata, u režiji Elija Rotha, nastale na temelju omiljenog dječjeg klasika Johna Bellairsa.

Kuća magičnog sata

Ova magična priča govori o desetogodišnjem dječaku Lewisu Barnaveltu koji počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak vještac i dječak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.

Uz Blacka i Blanchett u filmu glume Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams i Sunny Suljic. Scenarist je Eric Kripke koji je ujedno i producent zajedno s Bradom Fischerom i Jamesom Vanderbiltom.

https://www.youtube.com/watch?v=RNJWDxiHmkE&t=5s

Kuću magičnog sata, u distribuciji Blitza, pogledajte u CineStaru i ostalim kinima i u 4DX formatu.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori