Stranger Things će obilježiti još jedno ljeto – pogledajte novi trailer

Prva sezona serije Stranger Things pojavila se na Netflixu potiho i sramežljivo. Niti je Netflix tada vladao medijskim prostorom kao danas, a nove smo serije tek otkrivali. Ali dogodio se boom neočekivanih razmjera i u roku od mjesec dana nije bilo osobe koja nije odbingeala cijelu sezonu u dan ili dva.

Treća sezona Stranger Things stiže u srpnju

Druga sezona dočekana je s jednakim žarom, a ništa manje za njom ne zaostaje ni treća jer fanovi su željni još paranormalnih događaja iz malog mjesta Hawkins i radnje smještene u osamdesete. Braća Duffer će nam želju ispuniti 4. srpnja 2019. kada Stranger Things službeno stiže na Netflix, a kako se datum približava, tako otkrivaju sve više detalja o radnji nove sezone.

Novih osam epizoda također će se zbivati u ljeto, kada škole nema, a u gradu se pojavio novi trgovački centar. Naša grupa glavnih likova polako odrasta, ima nove članove i prve ljubavne priče su na pomolu. To će, naravno, poljuljati dinamiku cijelog društva i stvoriti neke svakodnevne probleme, no stari i novi neprijatelji u njihovim životima još jednom će ih okupiti da pokažu svu svoju snagu.

Trailer otkriva samo dijelove ove slagalice ostavljajući nas u neizvjesnosti i iščekivanju nove sezone!

Foto: Netflix

0