Na Netflix je stigao film ‘The Last Letter From Your Lover’ koji danas gledamo

Na Netflix je stigao film ‘The Last Letter From Your Lover’ koji danas gledamo

Jojo Moyes tijekom godina se profilirala kao jedna od najpopularnijih svjetskih autorica romantičnih, ljubavnih romana. U njezine se kompleksne i karizmatične likove i svijet koji gradi lako zaplesti, a tome pridonosi način na koji ilustrira vremenski period u kojem su romani smješteni. Knjige kao što su Me Before You i Still Me prava su poslastica za one koji gutaju ljubavne romane, a potom i filmove. Međutim, The Last Letter From Your Lover jedan je od njezinih najpopularnijih romana, objavljen je 2008. godine, a ovog ljeta napokon imamo priliku pogledati film snimljen po knjizi!

Romantična drama je stigla na Netflix

Augustine Frizzell, američka glumica, svoj će redateljski prvijenac pokazati na streaming divu, a glumačka postava dovoljan je razlog zašto smo još prije tri mjeseca 23. srpnja zabilježili na kalendaru. Glavne uloge tumače Shailene Woodley, Callum Turner, Joe Alwyn, Felicity Jones (koja iza sebe ima i nominaciju za Oscara) i Nabhaan Rizwan.

Radnja je, kao što Jojo Moyes često radi, smještena u sadašnjost i prošlost. Međusobno se prepliću priče iz različitih vremenskih perioda u kojima Ellie Haworth (Jones), mlada ambiciozna novinarka pronalazi ljubavna pisma iz 1965. i uroni u priču o zabranjenoj ljubavnoj aferi oko koje se pisma vrte. Istovremeno, dok pokušava rasplesti sagu između Jennifer Stirling (Woodley) žene bogataša, i Anthonyja O’Hare (Turner), Ellie se i sama upušta u sve intenzivniju romansu s arhivistom (Rizwan) koji joj pomaže pronaći više informacija o pismima.

Glumačka postava i estetika koju volimo

Shailene Woodley pokazala se interesantnom glumicom koja se lako premješta iz žanra u žanr; svjetska ju je publika upoznala ulogom u teen romantičnoj drami The Fault in Our Stars, ali jednako je uspješna bila u hit dramskoj seriji Big Littles Lies, sci-fi trilogiji Divergent i ostalim filmskim projektima. U filmu će odglumiti Jennifer Stirling, pripadnicu visokog društva u 60-im godinama, a prizori Woodley u modnim kombinacijama tog vremena već su sami po sebi uzbudljivi.

Kao druga ženska protagonistica, pridružuje joj se Felicity Jones koja je prije nekoliko godina bila nominirana za Oscara za ulogu u filmu The Theory of Everything. Njezin je najnoviji film The Midnight Sky u kojem je glumila s Georgom Clooneyjem, a dostupan je na Netflixu. U muškim ulogama gledat ćemo britanskog glumca Calluma Turner kojeg smo gledali u filmu Fantastic Beasts, dok ćemo odličnog Joea Alwyna gledati u tandemu s Jones.

The Last Letter From Your Lover prvijenac je redateljice Augustine Frizzell, ali budući da je već radila na projektima kao što je serija Euphoria, bez sumnje imamo visoka očekivanja!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori