Ovo će biti Netflixov najljepši film ove jeseni

Ovo će biti Netflixov
najljepši film ove jeseni

Dolaskom jeseni na Netflix stiže novi val uzbudljivih filmskih i TV naslova. Samo neki od hitova su serija La Casa de Papel, Sex Education ili filmovi poput Worth s Michaelom Keatonom i Stanleyjem Tuccijem. Međutim, nedavno smo naišli na trailer za film The Hand of God koji izlazi u rujnu na Netflix. Kao da nije dovoljno što ga potpisuje Paolo Sorrentino, trailer za film izgleda divno..

Novi film slavnog talijanskog redatelja

Paolo Sorrentino među najvećim je predstavnicima talijanskog filma. Redatelj potpisuje kulne filmske naslove, kao što je danas već La Grande Bellezza koji je 2013. godine odnio Oscara za najbolji međunarodni film. Mnogi su u dahu pogledali njegove mini serije The Young Pope and The New Pope s Jude Lawom i Johnom Malkovichem u glavnim ulogama. Poznatom po svojoj istančanoj filmskoj estetici, nagrađivani redatelj uvrstio se među najvažnije europske filmske kreativce, a The Hand of God navodno je njegov najosobniji film.

Premijeru će doživjeti na velikom filmskom festivalu u Veneciji koji traje od 1. do 11. rujna. Film, okarakteriziran kao coming of age priča, je smješten u osamdesete godine prošloga stoljeća u osebujni Napulj. Radnja se vrti oko mladog i pomalo awkward tinejdžera Fabietta Schisa čiji se život i svakodnevica, kao i ona njegove obitelji, sasvim mijenja dolaskom nogometne legende Diega Maradone u Napulj. Stvari postaju još kompleksnije kad upravo Maradona spasi mladog Fabietta od strašne nesreće, a počinje se raspetljavati priča o mladosti, filmu, sportu, ljubavi, odrastanju i identitetu.

Nakon ovakvog trailera, ne sumnjamo da će film biti dirljiva uvertira u nova djela Paola Sorrentinija. A već se počelo šuškati o Oscaru…

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori