Vodimo vas na zajedničku hit predstavu Teatra EXIT i Kazališta Ullysses

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju  njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21h, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19h. Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (lica 208), na ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu 13. veljače u 19 sati, pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU do 12. veljače u 8 sati, kada ćemo objaviti sretne dobitnike i/ili dobitnice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Ivani Pavlović!

0