Omiljeni teen filmovi ‘To All the Boys’ dobivaju spin-off seriju

Omiljeni teen filmovi ‘To All the
Boys’ dobivaju spin-off seriju

Jedna od najpopularnijih teen franšiza posljednjih godina je bez sumnje To All the Boys. Malo je koji tinejdžerski film izazvao takav hype kao prvi i drugi naslovi ovog serijala. Prisjetimo se, šarmantne romantične komedije s Noah Centineo i Lana Condor u glavnim ulogama prate teense Laru Jean Covey i Petera Kavinskyja koji razvijaju neobičnu ljubavnu priču na školskim hodnicima. Ogromnu su popularnost privukla oba filma – i original i nastavak pa tako ne čudi da se svemir To All the Boys samo širi.

Stiže spin-off ljubića koji će se primarno fokusirati na Kitty Song Covey, mlađu sestru protagonistice Lare Jean iz prethodnih filmova. U young adult romantičnoj komediji glumit će ju, kao što je to bio slučaj i u filmovima, Anna Cathcart.

Serija će nositi naziv XO, Kitty i sadržavat će 10 epizoda po trideset minuta. Radnja će pratiti tinejdžerku Kitty koja samu sebe naziva ‘eksperticom za ljubav.’ Međutim, kad se preseli na drugu stranu svijeta kako bi napokon bila sa svojom long-distance dečkom, ubrzo shvaća da su ljubavne veze puno kompleksnije nego što je očekivala.” Serija još uvijek nema točan datum izlaska, ali trebala bi premijerno izaći tijekom 2022. godine.

To All The Boys: Always and Forever

Međutim, dok čekamo seriju, stiže treći i finalni film o originalnoj priči. To All The Boys: Always and Forever prikazat će kraj slatka ljubavne priče. U njemu Laru Jean i Petera čeka još jedno turbulentno polugodište, upisi na fakultet i maturalni ples. Kako bi mogla izgledati njihova budućnost kako budu odrastali i hoće li uspjeti donijeti sve velike odluke koje moraju, doznat ćemo 12. veljače 2021. kad film stigne na Netflix – taman uoči Valentinova.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori