‘Sex Education’ vraća se za samo 9 dana – očekuje nas vrtoglava sezona!

‘Sex Education’ vraća se za samo 9 dana – očekuje nas vrtoglava sezona!

Otkad je doživjela premijeru 2019. godine, serija Sex Education uvrstila se u najbolje teen serije nove generacije. Britanska uspješnica razlikuje se od ostalih popularnih tinejdžerskih hitova inteligentnim i nevjerojatno duhovitim načinom obrada tema iz svakodnevice mladih ljudi, a glumačke izvedbe podignule su je na novu razinu.

Druga sezona ostavila je bezbroj otvorenih pitanja i glavni su protagonisti doživjeli na mnogo načina pravu transformaciju. Serija se vraća 17. rujna na Netflix, a prvi službeni trailer otkriva vrtoglavu sezonu ispred nas! Počinje nova školska godina i sve je drugačije: Otis (Asa Butterfield) otkriva svoju seksualnost, Eric (Ncuti Gatwa) i Adam (Connor Swindells) su napokon službeno par, a Jean (Gillian Anderson) očekuje bebu. Ostatak školske ekipe suočava se s jednako velikim životnim promjenama, a njihovoj ionako turbulentnoj svakodnevici ne pomaže dolazak nove ravnateljice Hope (Jemima Kirke) koja školi želi vratiti ugled pod svaku cijenu.

U seriju stižu i neki novi likovi poput Petera Groffa (Jason Isaacs), Adamovog starijeg i uspješnijeg brata, zatim Dua Saleh u ulozi Cal, non-binary učenika u Moordaleu te Indra Ove koja će utjeloviti udomiteljicu Maevine mlađe sestre Elsie.

Sudeći po traileru, ispred nas je još jedna šarmantna i dirljiva sezona tinejdžerske hit serije koju bi baš svatko trebao pogledati!

Foto: Netflix, IMD

Učitati još
Zatvori