Genijalne vijesti – hit serija ‘Dead To Me’ vraća se s trećom i finalnom sezonom!

Genijalne vijesti – hit serija ‘Dead To Me’ vraća se s trećom i finalnom sezonom!

Imamo odlične vijesti za fanove serije ‘Dead to Me’, Netflixovog hita koji je osvojio publiku crnim humorom i napetom radnjom. Treća sezona stiže na streaming servis, a ista će zaokružiti priču o Jen (Christina Applegate) i Judy (Linda Cardellini) i njihovim mračnim, te istovremeno urnebesnim, tajnama.

Liz Feldman, autorica serije, s Netflixom je potpisala višegodišnji ugovor na temelju kojeg će raditi na brojnim drugim Netflixovim projektima pa je dobra vijest da možemo očekivati nove serije u njezinom stilu.

‘Dead to Me’ – mračna priča o neobičnom prijateljstvu

Napeta dramska, triler komedija s Christinom Applegate i Lindom Cardellini u glavnim ulogama zaludjela nas je prošle godine polusatnim epizodama, crnim humorom i ubitačnim twistom. Fokus priče bio je na Jen (Applegate) i Judy (Cardellini) – dvije dijametralno različite žene koje se spletom čudnovatih okolnosti (nesreća u kojoj je ubijen Jenin suprug Ted) zbližavaju da bi se ispostavilo da baš ništa nije bila slučajnost. Prva sezona završila je novim tragičnim događajem koji je odnos dvije žene dodatno zakomplicirao.

Druga sezona pratila je njihovo postepeno raspadanje pred tajnama koje čuvaju – kako zajedničkim, tako i pred tajnama koje skrivaju jedna od druge. Naše dojmove o drugoj sezoni pročitajte ovdje.

Datum nove serije još nije poznat, ali vjerujemo da će se Christina Applegate, Linda Cardellini i James Marsden vratiti u punom sastavu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori