Fotke sa seta novih epizoda serije ‘Seks i grad’ nude nam najuzbudljiviji sneak peek

Fotke sa seta novih epizoda serije ‘Seks i grad’ nude nam najuzbudljiviji sneak peek

Vijest o rebootu kultne serije Seks i grad odjeknula je još u veljači ove godine. Iako su mnogi bili skeptični zbog izostanka Kim Cattrall i njezinog lika Samanthe Jones, već su prve fotografije sa seta rasplamsale iščekivanja. Nakon 16 godina, vraćaju se gotova sva ključna lica – Sarah Jessica Parker kao Carrie, Kristin Davis kao Charlotte York, Cynthia Nixon kao Miranda Hobbes, Chris Noth u ulozi Biga, David Eigenberg kao Steve Brady, Evan Handler kao Harry Goldberg, Willie Garson kao Stanford Blatch te Mario Cantone kao Anthony Marentino.

Više od desetljeća nakon završetka originalne serije, kultne prijateljice pratit ćemo u rebootu naziva And Just Like That. Datum izlaska serije još uvijek nije poznat, ali navodno bismo nove epizode trebali gledati krajem ove godine.

Sinopsis serije fokusira se na prijateljstvo Carrie, Mirande i Charlotte koje pokušavaju navigirati kroz kompliciranu svakodnevicu i odnose koji se drastično razlikuju sad kad su u svojim 50-ima nego kad su bile u 30-ima. Produkcia je otkrila da će svemir Seks i grada biti puno drugačiji uz napredak društvenih mreža i svijet kakav danas poznajemo. Potvrđeno je čak i da će obraditi temu pandemije koronavirusa. Već smo s prvim fotografijama posvjedočili povratku mode kao glavnog lika u seriji. Ovog puta u režiji stilistice serije nalazi se Molly Rogers, koja je nekoć davno radila za Patriciju Field u Seks i gradu, a u prošlosti je bila zaslužna za garderobe protagonistica na filmu Vrag nosi Pradu i u seriji Ružna Betty. Kako pristiže sve više prizora sa seta, uzbuđenje se približava vrhuncu!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori