Serija u koju će se obožavatelji ‘Bridgertona’ jednostavno zaljubiti

Serija u koju će se obožavatelji ‘Bridgertona’ jednostavno zaljubiti

Bridgerton je nedavno i službeno postala najgledanija Netflixova serija na engleskom jeziku. Druga sezona nadmašila je očekivanja pa i vlastiti rekord postavljen prvim poglavljem. Nastavak priče o obitelji Bridgerton i ljubavnom trokutu između Kate i Edwine Sharme te Anthonyja Bridgertona gledao se više od 600 milijuna sati na Netflixu, a iako je izgledno da ćemo uskoro dobiti potvrdu i za treću sezonu, dotad imamo jedan ultimativni prijedlog serije.

Ako ste se preko Bridgertona zaljubili u povijesne drame smještene u tzv. Regency eru, svakako pogledajte seriju Sanditon. Još jedna priča ispunjena brojnim intrigama i kompleksnim obiteljskim, prijateljskim i ljubavnim odnosima mogla bi vas oduševiti i više od poslastice Shonde Rhimes.

Trenutno su objavljene dvije sezone serije, a iako je trebala biti otkazana, glasna navijanja obožavatelja uspjela su seriju ‘vratiti’ i nedavno je potvrđeno da će izaći i treće poglavlje. Sanditon je inspirirana nikad dovršenim romanom Jane Austen. Prvih sedam poglavlja bila su inspiracija za prvu epizodu serije, a nakon toga tvorac Andrew Davis sam je nastavio razvijati likove s kojima nas je Austen upoznala.

Radnja je smještena u mali gradić na moru Sanditon u kojem se događaju velike društvene promjene. U tu, već samu po sebi hektičnu, atmosferu dolazi Charlotte Heywood (Rose Williams) koja se ima najbolju namjeru uklopiti i otkriti svijet koji Sanditon skriva. Međutim, vrlo brzo shvaća da je svakodnevica ovog grada prožeta tajnama građana. Ova nekonvencionalna (za vrijeme u kojem živi) mlada žena uskoro će se naći usred vrtoglave romantične afere, a rezultat je raskošna priča baš kao ona u Bridgertonu. Uz Rose Williams, u seriji glume i Kate Ashfield, Theo James, Kate Ashield, Crystal Clarke, Alexandra Roach i drugi.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori