Izašao je prvi teaser za reunion ekipe kultne serije ‘Friends’!

Friends, činjenice koje niste znali o seriji Prijatelji slider

Nakon gotovo 17 godina čekanja, omiljena ekipa iz kultne serije Friends vraća se u punom sastavu! HBO Max objavio je prvi teaser za dugoočekivani reunion slavnih prijatelja. Činjenica da ćemo Monicu, Rachel, Phoebe, Joeyja, Chandlera i Rossa ponovno gledati na ekranu razveselila nas je još prije nekoliko mjeseci, a sad znamo i da specijalna epizoda izlazi 27. svibnja!

The One Where We Get to See Our Favorites Back Together Again

Baš se cijela ekipa serije, glumci, producenti i tvorci, vratila na set. Tako ćemo u reunionu imati priliku gledati Jennifer Aniston, Matthewa Perryja, Courtney Cox, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera i Matta LeBlanca koji mjesecima teasaju ponovni susret povremeni objavama na Instagramu.

Snimanje je završeno, a u epizodi koja neće biti scenirana pojavit će se cijela lista celebrity gošća. Osim likova iz originalne serije, kao što su Richard (Tom Selleck) i Janice (Maggie Wheeler), u specijalu ćemo gledati Lady Gagu, Justina Biebera, Davida Beckhama, Kita Haringtona, Mindy Kaling, Reese Witherspoon pa i Malala Yousafzai.

U teaseru je specijal prozvan The One Where We Get to See Our Favorites Back Together Again, no, glumci neće igrati svoje likove, već će se u reunionu pojaviti kao oni sami.

Oni pravi ‘die hard’ obožavatelji serije Friends već su počeli odbrojavati!

Foto: IMDb, Instagram

0