QUEER MoMENTI: Osvojite ulaznice za kultni film Hairspray u Uraniji

QUEER MoMENTI: Osvojite ulaznice za
kultni film Hairspray u Uraniji

Hairspray-1

20. i 21. studenog, u 20 sati, u sklopu programa Queer MoMenti u Uraniji – prostoru kreacije, pogledajte film Lak za kosu (Hairspray), kultni film režisera Johna Watersa.

Hairspray 2

O filmu

Radnja filma smještena je u Baltimore, 1962. godine. Film prati pretilu tinejdžericu Tracy Turnblad (Ricki Lake) koja uspješno prolazi audiciju za sudjelovanje u televizijskom plesnom showu Corky Collins, pritom pobijedivši zlobnu Amber von Tussle (Colleen Fitzpatrick). Kao da to već nije dovoljno bolno za potonju, Tracy, u isto vrijeme, osvaja srce njene simpatije (Michael St. Gerard). Nakon što u vlastitoj školi upozna neke joj od afroameričkih kolega, Tracy započinje s inzistiranjem na većoj rasnoj integraciji u plesnom showu. Isti će politički čin našu neodoljivu junakinju dovesti u brojne probleme, posebice sa suparničinim i više nego napornim roditeljima (Sonny Bono, Deborah Harry).

Hairspray-3

Dvije ulaznice za ovaj kultni film možete osvojiti i vi i to tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila URANIA do četvrtka 19. studenog u podne. Dobitnika ćemo objaviti istoga dana i kontaktirati ga e-mailom. Sretno! 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori