U srpnju ćemo uživati u super filmovima u hladu tuškanačke šume

U srpnju ćemo uživati u super filmovima
u hladu tuškanačke šume

Program na Ljetnoj pozornici Tuškanac nastavlja se nizom atraktivnih filmskih naslova. Angažirane drame u organizaciji Subversive Film Festivala. Žanrovske avanture Fantastic Zagreba. Klasici u izboru Hrvatskog filmskog saveza. Izbori iz programa popularnih Festivala mediteranskog filma Split, Zagreb Film Festivala i Motovun Film Festivala.

Program otvorio Subversive Film Festival

Srpanjski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac otvorio je Subversive Film Festival 1. srpnja filmom Mamac. Jučer je predstavljanja prozna zbirka Fafarikul Đurđice Čilić u izdanju i organizaciji izdavačke kuće Disput. Danas je na rasporedu premijera dokumentarnog filma Višnje Skorin, Da je meni ono što mi nije, o životu glazbenice Sandre Jurak, u organizaciji produkcijske kuće Restart.

Filmski festivali u hladu Tuškanačke šume

8. i 9. srpnja rezervirani su za Festival mediteranskog filma Split, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti dva naslova iz svoje ovogodišnje selekcije. Zatim slijedi Fantastic Zagreb Film Festival, koji će od 9. do 19. srpnja zagrebačkoj publici ponuditi izbor suvremenog i klasičnog žanrovskog filma, posebno onog iz domene znanstvene fantastike, fantastike, strave i trilera.

Kraj srpnja uz bogat program

Od 22. do 26. srpnja na pozornici će gostovati i Hrvatski filmski savez, koji će prikazati i neke od najatraktivnijih naslova iz svojih filmskih programa. Mjesec zaključuje gostovanje dvije popularne filmske manifestacije: Zagreb Film Festival, koji je na rasporedu između 28. i 30. srpnja, te Motovun Film Festival, koji je na rasporedu između 31. srpnja i 3. kolovoza. U kolovozu očekujemo „Film u šumi“. To je poseban program popularnih, festivalskih i kinotečnih naslova među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Sve informacije i detalje o programu potražite na službenoj stranici Ljetne pozornice Tuškanac, www. ljepotu.hr.

Foto: PR, Ljetna pozornica Tuškanac

Učitati još
Zatvori