Netflix otkrio kad stiže nova sezona serije ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Netflix otkrio kad stiže nova sezona serije ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Zimski blues nakon blagdana ove će godine biti ipak podnošljiviji. Netflix je napokon objavio datum izlaska nove sezone serije ‘Chilling Adventures of Sabrina.’ Omiljena vještica vraća se tako s trećom sezonom koja će biti idealna za bingeanje za vrijeme hladnijih dana.

Sabrina se vraća 24. siječnja 2020. godine. Snimanje je već završilo, a kako ComicBook.com prenosi, glumačka i producentska ekipa uskoro će početi snimati i četvrtu sezonu koja je potvrđena.

Glumica Kiernan Shipka osvojila je obožavatelje čim je prva sezona izašla u listopadu 2018. godine. Netflix je tako oživio legendarni strip i to čak 22 godine nakon prve adaptacije s Melissom Joan u glavnoj ulozi.

@sabrinanetflix

Netflixova supernatural uspješnica

U priču nas je uvukla Sabrinina borba između svoje ljudske i vještičje strane zbog koje mora odabrati svoju obitelj ili život smrtnice koji ujedno predstavlja njezine veze s prijateljima i normalnu svakodnevicu kojoj teži. Adaptacija stripa preplavljena je jezivim elementima horora koji su posebno zadivili gledatelje zbog uvjerljivih efekata. Vizualna estetika serije također obiluje tipičnim supernatural kičem zbog čega je odmah postala prepoznatljiva.

‘Chilling Adventures of Sabrina’ dobila je i priznanja poput MTV Movie & TV Awards za najbolju izvedbu u seriji (Kiernan Shipka), Teen Choice Awards nagradu za najbolju fantasy seriju i brojne druge koje su samo potvrda da se itekako imamo razloga veseliti 24. siječnju.

Učitati još
Zatvori