Stiže i treća sezona hit teen serije ‘Never Have I Ever’

Stiže i treća sezona hit teen serije
‘Never Have I Ever’

U dvije godine teen serija Never Have I Ever lansirala se na listu omiljenih novije generacije. Nakon što smo je prošle godine izbingeali krajem karantene i početkom ljeta, okupila je veliku publiku obožavatelje malo drugačijih teen protagonista. Druga sezona stigla je u srpnju i nekoliko tjedana stajala na listi top 10 najgledanijih filmova i serija.

Ljubavni trokut između naše (anti)junakinje Devi, Paxtona i Bena raspleo se već u prvih nekoliko epizoda, a novi likovi poput Devine bake Nirmale i nove djevojke u školi Aneese otvorili su brojna nova zanimljiva pitanja. Iako je po nekima Devi još uvijek jedna od najvećih anti-junaka koje smo imali prilike gledati u teen serijama, priča s potpisom Mindy Kaling ipak je jedinstvena po mnogočemu. Prvenstveno zbog zanimljive indijske perspektive koju još uvijek nismo imali priliku čuti u dosadašnjim tinejdžerskim hitovima.

TV uspješnica se nastavlja – Netflix je potvrdio treću sezonu ove hit serije!

Datum izlaska treće sezone ni konkretan plot još uvijek nije poznat. No, iako se čini kao da je Devi konačno donijela svoju odluku i ljubavnom je trokutu stala na kraju, posljednja epizoda ostavila je bezbroj otvorenih pitanja. Jer iako je njezina druga simpatija i vječni enemy Ben u naizgled sretnoj vezi, posljednjih nekoliko prizora dokazali su da je još puno previranja moguće. Štoviše, upravo bi Benova pozicija mogla biti u prvom planu, nakon što smo ga u drugoj sezoni većinom vidjeli kroz usputne prizore i Devine naume.

Više informacija produkcija će otkriti narednih mjeseci, a mi ih jedva čekamo!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori