Ovo su najbolje serije za bingeanje kad vani pada kiša

Ovo su najbolje serije za bingeanje
kad vani pada kiša

Najteže je ovo prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen, a iako vjerujemo da ćemo imati još toplih dana moramo se polako navikavati bivati u zatvorenom. Kišni dani ne moraju nužno biti melankolični, savršeno ih utoplite humorom i odbingeajte serije za koje možda niste imali vremena dok je bilo sunčano i vruće.

The Office

Legendarni sitcom ‘The Office’ bez sumnje je promijenio žanr humorističnih serija na TV-u. Kultna serija koja je obilježila 2000-e godine danas je i dalje među omiljenim i njezin se uspjeh može mjeriti jedino s onim serije ‘Friends.’

Parks and Recreation

Serija genijalnih autora drugih uspješnica “The Office”, “King of the Hill” i “Saturday Night Live”, emitirala se od 2009. do 2015. godine i svojim britkim humorom vrlo brzo stvorila bazu obožavatelja. Serija je snimana u mokumentarističkom stilu, a prožeta je britkim humorom i satirom lokalne vlasti.

Friends

Jedna od najboljih serija svih vremena. Prijatelji su onaj binge favorit koji nikada ne dosadi, a nerijetko ih znamo pustiti ponovo ispočetka kad odgledamo zadnju epizodu. Ova serija definitivno je promijenila svijet sitcoma, a što više godina prolazi ona postaje sve bolja.

The Simpsons

Također jedna od najboljih animiranih serija na svijetu. Obitelj Simpson i njihove anegdote, kao i anegdote njihovih sugrađana postale su sinonim za izvrstan humor i odličnu satiru. Na binge listi nam se nađu uvijek kada se želimo vratiti u bolje raspoloženje.

Modern family

Jedna od serija koja je sve bolja iz sezonu sezonu, a opet joj se želimo vraćati na same početke kako bi se ponovo nasmijali na dobro uštimane fore. Bez obzira koliko ste ju puta gledali, vratit će vam onaj dobar vibe, koji vam je možda ovo vrijeme vani pokvarilo.

Foto: Screenshot, Unsplash

Učitati još
Zatvori