Danas je premijera novog dokumentarca „Natalie Wood: Ostavština“

Danas je premijera novog dokumentarca
„Natalie Wood: Ostavština“

Natalie Wood jedna je od najtalentiranijih svjetskih glumica, čiji su život pratile brojne afere a tragičan kraj mnoge je ostavio u suzama. Ovaj intimni dokumentarac „Natalie Wood: Ostavština“ nagrađivanog redatelja Laurenta Bouzereaua, predstavlja bogat portret glumice. Žene duboko posvećene obitelji, čiji su profesionalni izbori bili vrlo napredni u to vrijeme. Film prikazuje jedinstvenu perspektivu njezine kćeri Natashe Gregson Wagner i drugih koji su je najbolje poznavali. Film možete pogledati od danas na HBO kanalu.

„Natalie Wood: Ostavština“: dosad neviđeni materijal

Film sadrži dosad neviđene kućne filmove, fotografije, dnevnike, pisma i artefakte, kao i intimne intervjue s njezinim prijateljima, obitelji, glumcima s kojima je glumila i drugim kolegama. Preispituje njezine osobne i profesionalne trijumfe i izazove, često zasjenjene njezinom tragičnom smrću u 43. godini života. Njezina smrt je i dalje misterija iako je prošlo 39 godina. Autori se osvrću i na dominantne novinske naslove o Natalie Wood, želeći otkriti istinu o tome što se dogodilo te noći kada je umrla. Njen suprug Robert Wagner prvi put pred kamerama govori o tom tragičnom gubitku i patnji koju mu je donio.

Poznata imena govore o Natalie

Među poznatim imenima koja govore o Natalie Wood u ovom filmu su glumci Robert Redford i George Hamilton, koji ističu njenu dobrotu i profesionalnost, dok se glumica Mia Farrow prisjeća kako je Natalie uvijek bila najbitnija uloga majke. Film je imao svjetsku premijeru na filmskom festivalu Sundance 2020. Redatelj Laurent Bouzereau je istovremeno i među producentima filma, uz Natashu Gregson Wagner i Manoahu Bowmana.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori