Ovo je nova postava serije Gossip Girl

Otkako je sredinom ljeta 2019. godine najavljeno kako se na male ekrane vraća omiljena TV serija Gossip Girl, s nestrpljenjem smo iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koju je naručila streaming platforma HBO Max.

U međuvremenu smo doznali da će serijal imati 10 epizoda, da će pratiti novu grupu bogatih klinaca iz elitnih krugova na Manhattanu i da se radnja nastavlja osam godina nakon što je završio originalan Gossip Girl serijal. 

Reboot će se baviti društvenim mrežama i koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka u posljednjih nekoliko godina. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu Gossip Girl, a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenarij i također je sudjelovao u originalnom serijalu.

Thomas Doherty

Neki novi klinci u seriji Gossip Girl

Noćas je napokon otkriveno i kako u svojim novim ulogama izgledaju glavna lica serije, koja će nastaviti ondje gdje su Blair, Chuck, Serena i Dan stali. Cast između ostalih čine Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno, a ekipa je prije nekoliko sati snimljena na setu snimanja, na slavnim stepenicama Met Museuma, koje su bile jedna od glavnih kulisa originalnog Gossip Girla.

Premijeru očekujemo u 2021. godini, a dotad istražiti možete najbolje epizode serije Gossip Girl koje smo izdvojili ovdje.

Emily Alyn Lind

Foto: Profimedia

0