Nekoliko novih filmova na Netflixu uz koje ćemo guštati pod dekicom ovaj mjesec

Nekoliko novih filmova na Netflixu uz koje ćemo guštati pod dekicom ovaj mjesec

Listopad nam donio novi val novih filmova na Netflixu! Za mnoge go-to streaming platforma zaredala je ponovno brojne filmske novitete, ali i mnoge klasike i popularne komedije koje smo gledali posljednjih godina. Ljubitelji horora i jezivih trilera posebno će biti prikovani uz ekran ovog mjeseca jer u sklopu lineupa Netflix and Chills stižu novi teen i psihološki horori. Jedan je od takvih i The Guilty, film s Jakeom Gyllenhaalom koji je već neko vrijeme na listi najgledanijih na Netflixu. Što nam još stiže i uz koje ćemo se sve filmove ušuškati narednih tjedana, pronađite u nastavku!

The Guilty

Jake Gyllenhaal stigao je na Netflix početkom mjeseca u filmu The Guilty koji se ubrzo našao na listi najgledanijih. Radnja prati Gyllenhaala u ulozi Joea Baylora, zaposlenika u pozivnom centru Hitne službe koji primi jezivi poziv. Sugovornica koja traži pomoć u životnoj je opasnosti, a u misiji da joj pomogne, Joe se suočava s nizom mračnih plot twistova koje ne očekuje. U filmu glume i Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Riley Keough, Bill Burr i drugi.

There’s Someone Inside Your House

U sklopu svoje tradicionalne Netflix and Chills streaming platforma izbacila je teen hororac There’s Someone Inside Your House. Iako film nije dobio vrhunske recenzije, čini se kao dobar odabir za gledanje s ekipom ususret Halloweenu. Film je već dostupan za streamanje, a prati Makani, srednjoškolku koja seli s Havaja u mali gradić u Nebrasci kako bi živjela sa svojom bakom. Međutim, kad maskirani ubojica počne harati i otkrivati mračne tajne svojih žrtava, na jednoj je maloj grupi da ga zaustave. Međutim, Makani ne računa da će tijekom svega i njezine tajne isplivati na površinu.

Army of Thieves

Jedan od velikih filmskih naslova koji dolaze ovog mjeseca je romantična pljačkaška komedija u režiji Matthiasa Schweighofera. Među producentima sjedi i Zack Snyder, budući da Army of Thieves funkcionira kao prekvel filma Army of the Dead koji je ljetos izazvao popriličan hype. Film se fokusira na njemačkog pljačkaša Ludwiga Dietera koji predvodi grupu mladih pljačkaša u još jednu krimi avanturu. I to sve tijekom rane faze zombie apokalipse zbog čega je Ludwigow pothvat utoliko kompleksniji. Film izlazi 29. listopada i čini se kao neodoljiva filmska poslastica.

Night Teeth

Još jedan horor triler izlazi na Netflixu ovog mjeseca, 20. listopada. Režirao ga je Adam Randall, a u njemu glumi Megan Fox, Jorge-Lendeborg, Debby Ryan, Lucy Fry i drugi. Radnja se vrti oko vozača Bennyja koji prihvaća zgodnu poslovnu ponudu. Prijateljice Blair i Zoe žele da ih vozi u nekoliko popularnih klubova u Los Angelesu. Međutim, Bennyju treba neko vrijeme da shvati da nešto nije u redu s putnicama na sjedištu njegovog automobila. Kad shvati o čemu se radi, ima jednu jedinu opciju – pridružiti se ovim djevojkama vampiricama kako bi preživio.

Fever Dream

Netflix donosi svoj najnoviji film nastao u čileansko-američkoj produkciji. Triler drama prati napeti odnos dvije mlade majke s potpuno drugačijim životnim pričama. Mlada žena Amanda leži u bolnici u ruralnom mjestu, a dječak David sjedi do nje. Nije njegova majka, niti je on njezin sin. Međutim, film snimljen po bestseller romanu Samante Schweblin otkrit će dirljivu i jezivu priču s elementima horora, magičnog realizma i trilera.

Stuck Together

Francuski filmovi i serije posljednjih nekoliko godina ponovno uživaju značajnu pažnju na Netflixu. Najnoviji film Danyja Boona smješten je u Pariz u jeku pandemije. U fokusu radnje je nekoliko obitelji koje moraju živjeti zajedno u stanu za vrijeme lockdowna. Međutim, svi u stanu imaju svoj karakter i boljke – od vlasnika kafića do sportskog trenera – svakojake ličnosti prisiljene su živjeti pod istim krovom. Upravo zbog toga, tri mjeseca lockdowna pretvaraju se u urnebesnu komediju. Film izlazi 20. listopada!

Popularni filmovi stigli su na Netflix

Osim ovih šest novih naslova, na platformu je stigao i pozamašan broj već popularnih filmova koje sad možemo rewatchati. Tu je klasik Leon: The Professional s Natalie Portman, Jeanom Renom i Garyjem Oldmanom. Izlazi i pregršt simpatičnih komedija među kojima je Rumor Has It… s Jennifer Aniston i Kevinom Costnerom, Bad Teacher s Cameron Diaz u glavnoj ulozi i The Ugly Truth u kojem smo gledali Katherine Heigl i Gerarda Butlera.

Ako uopće, ipak, niste raspoloženi za film, već za bingeanje, pogledajte popis novih serija koje su stigle ovog mjeseca!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori