Nove urnebesne komedije koje nam stižu u 2019.

Nove urnebesne komedije koje
nam stižu u 2019.

Nakon što smo ispratili 2018., postalo je evidentno da nije samo pojedincima bila loša i teška godina, već je ona generalno okarakterizirana kao puna padova i izazova (zbog kojih je mnogi žele što prije izbrisati iz memorije). No, jedno ne možemo poreći 2018. godini, a to je fenomenalna umjetnost. Pogotovo kada su u pitanju filmovi. Filmaši su joj zasigurno osvjetlali obraz.

Brojni filmski naslovi koji su svjetlo dana ugledali tijekom prošle godine prave su poslastice za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

Posebno raduje što mnogi kritičari prognoziraju kako će se filmski naslovi iz 2018. još dugo gledati, a neki od njih imaju tendenciju postati filmski klasici.

Posljednjih je godina nastala euforija oko trilera i horora, no sa sigurnošću možemo reći da je protekla godina svjetla reflektora ponovno usmjerila i na komedije. Stoga smo svjedočili odličnim filmskim ostvarenjima uz koja smo se dobro zabavili, opustili i nasmijali, ali ono što je također obradovalo ljubitelje ovog žanra jest odlična kvaliteta komedija, sjajni glumci koji su ih obilježili i cjelokupni kontekst koji nije bilo nimalo banalan.

Godina u koju smo zakoračili također puno obećaje kada su u pitanju filmovi. U nastavku donosimo komedije koje nikako u 2019. ne želimo propustiti.

Where’d You Go, Bernadette

Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž, računalni genij, uvijek ju je doživljavao kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali pomalo  čudnu i nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama.

Ali, Bernadette odjednom nestane. Njezina kćer Bee je traži i tu počinje prava pustolovina. Film je nastao prema istoimenom romanu koji je ostvario sjajne rezultate jer ga je nahvalila i publika i kritika. S obzirom na to, možemo očekivati zabavnu komediju kojoj se već sada iskreno radujemo.

Men In Black International

Riječ je o remakeu popularne franšize “Men in Black” koja je okupila sjajnu glumačku ekipu. U novom izdanju filma F. Garyja Graya glume Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois i Larry Bourgeois. Scenarij za film potpisuju Art Marcum i Matt Holloway. Thompson u filmu tumači agenticu tajne agencije za nadzor izvanzemaljaca. Njoj je kao i Willu Smithu u prvom filmu predstavljena stvarnost u kojoj postoje izvanzemaljci koji žive na Zemlji, ali su odlično asimilirani i teško ih je otkriti.

Flarsky

Fred Flarsky, nezaposleni je novinar koji se dosta teško nosi sa svojom svakodnevicom i neuspjehom i u jednom trenutku odluči uzeti stvari u svoje ruke. Pokušava osvojiti svoju ljubav iz djetinjstva i bejbisitericu, koja je sada postala jedna od najmoćnijih i nedostižnih žena na planetu pa je jednostavno za pretpostaviti da baš i nije uspješan u svom naumu. Glume Alexander Skarsgård, Charlize Theron, Andy Serkis, Seth Rogen…

The Addams Family

Nadolazeći animirani film The Addams Family (Obitelj Adams) donosi sjajnu glumačku ekipu koja je posudila glasove dobro nam znanim likovima.

Oscar Isaac dolazi u ulozi Gomeza Addamsa, Charlize Theron glumi Morticiju Addams, Chloë Grace Moretz je Wednesday Addams, Finn Wolfhard (Stranger Things) je  Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) je ujak Fester, Bette Midler je baka i Allison Janney (I, Tonya) je obiteljski neprijatelj – Margaux Needler.

Film se opisuje kao akcijska komedija koja će pratiti obitelj Addams, čija se svakodnevnica mijenja kada se suočavaju s domišljatom “reality” šou voditeljicom programa koja ih proganja, dok pokušavaju okupiti širu rodbinu na jednom od prepoznatljivih slavlja, baš u stilu Addamsovih.

Redatelji filma su Conrad Vernon  i Greg Tiernan, a scenarij potpisuje Matt Lieberman.

Charlie’s Angels

Za sada je poznato da film stiže u kina u lipnju. Režiju potpisuje Elizabeth Banks, a scenarij  David Auburn i Elizabeth Banks. U glavnim ulogama su Elizabeth Banks, Noah Centineo i Naomi Scott.
Uvijek će postojati mjesto u našim srcima za Lucy, Drew i Cameron, ipak 2019. obećava potpuno novu snagu kickass djevojkama. Pripremite se jer se anđelice vraćaju na veliki ekran.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori