Nova triler serija u kojoj glavnu ulogu ima Julia Roberts

Nova triler serija u kojoj glavnu
ulogu ima Julia Roberts

Streaming servis Amazon Prime ove sezone napada jako kako bi zgrabio svoj komad kolača pred velikim igračima kao što je primjerice Netflix. Uz seriju The Romanoffs u kojoj je toliko poznatih glumaca da je teško i nabrojati, remake Jacka Ryana s Johnom Krasinskim, popisu su dodali i seriju Homecoming u kojoj glavnu ulogu ima Julia Roberts.

Homecoming

Julia Roberts se najzad priključila zvjezdanoj plejadi glumaca koji su se u posljednjih par godina okušali u popularnim serijama. U psihološkom trileru Homecoming, baziranom na popularnom fikcionalnom podcastu istog imena, ona je Heidi, zaposlenica u tajnom vojnom postrojenju koje tretira vojnike na povratku iz rata. Dodijeljen joj je slučaj Waltera Cruza (Stephan James), mladog vojnika koji se jedva čeka ponovno integrirati u civilno društvo, no priča će pokazati da se iza zidova postrojenja događa puno više od onoga što i sami zaposlenici znaju.

Scenarist serije je Sam Esmail koj stoji iza Mr. Robota, a Juliji se pridružuju Bobby Cannavale, Alex Karpovsky, Sissy Spacek, Dermot Mulroney i drugi. Premijera je zakazana za 2. studenog 2018. – pogledajte trailer u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=9WJSdpE-sJQ

Učitati još
Zatvori