Netflix od danas gledamo i na hrvatskom!

Netflix od danas gledamo i na hrvatskom!

Iako većini mlađih generacija zasigurno nije problem gledati serije i filmove s engleskim titlovima ili bez titlova uopće, mnoge će razveseliti vijest da Netflix od danas gledamo i na hrvatskom!

Netflix titlovi i sučelje na hrvatskom jeziku

Što to znači? Poznati svjetski streaming servis koji je na našem tržištu prisutan već nekoliko godina, 2020. je iskoristio kao odskočnu dasku za nadogradnju i tako hrvatskim korisnicima ponudio sučelje i titlove na hrvatskom jeziku. Također, korisnicima je dostupna i korisnička podrška na hrvatskom jeziku koju možete pronaći na ovom linku.

Da se nešto sprema, bilo je vidljivo kad su lansirane serije Damin gambit i nova sezona Star Trek: Discoveryja koje su imale hrvatski titl, a od danas sve kategorije i opise filmova možete čitati na hrvatskom jeziku ako tako odaberete.

„Jako smo sretni i uzbuđeni što – gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj – možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj”, izjavili su iz Netflixa. 

A što gledati? Mi jako dobro znamo. Sve prijedloge pronađite ovdje!

Netflix na hrvatskom jeziku

Foto: Unsplash, Netflix

Učitati još
Zatvori