Majčin dan: Proslavite ga uz ovih pet filmova idealnih za druženje s majkama

Majčin dan: Proslavite ga uz ovih pet filmova
idealnih za druženje s majkama

Majčin dan obilježava se svake druge nedjelje u svibnju. Ako razmišljate kako ga proslaviti a da ne bankrotirate ili ne komplicirate, donosimo jednostavan prijedlog. Odradite maraton filmova za majčin dan.

Maraton filmova za majčin dan

Nekad je najjednostavnije druženje uz film i najbolje druženje. Provođenje vremena i zajedničke aktivnosti s našim roditeljima neprocjenjivi su momenti. Ako pak niste u mogućnosti ovaj majčin dan provesti u blizini vase majke možete film odgledati i virtualno svatko iz svoje prostorije, pa poslije zajednički porazgovarati o filmu. Drama, komedija, filmovi koji će vas rasplakati, izabrali smo pet filmova koje ćete uživati gledati sa svojom majkom.

Dumplin

Priča prati bucmastu tinejdžericu Willowdean (Danielle Macdonald) koju prijatelji zovu Will, a majka Bucka. Njezina majka (Jennifer Aniston) bivša je misica čiji posao uključuje organizaciju lokalnog natjecanja za miss Blue Bonnet. Kako bi prkosila standardima ljepote i izborima ljepote u njenom gradu, Willowdean se odluči prijaviti na takmičenje ljepote te na taj način poslati poruku svojim mrziteljima.

The Joy Luck Club

Američka drama koja se bavi odnosima majki i kćeri u kinesko američkoj zajednici. The Joy Luck Club priča je o četirima ženama koje su davno napustile Kinu, u nadi da će njihove kćeri, a možda i one same, u Americi pronaći ljepšu sudbinu.

Thelma & Louise

Ovaj film je za one mame i kćeri koje su zajedno u različitim situacijama i imaju odnos kao frendice. Film ceste koji slavi žensku snagu i međusobno pomaganje.

Mamma Mia!

Bez ovog filma ne ide, ova fantastična komedija nasmijat će vas do suza a pritom ugrijati oko srca. Film je osmišljen po istoimenom svjetski poznatom mjuziklu utemeljenom na pjesmama grupe ABBA.

Mask

Ovaj emotivni film snimljen prema istinitom događaju prati tinejdžera koi ima deformirano lice, ali ni to ga ne spriječava u pokušaju da ostvari sve svoje snove. U ovom filmu koji će vas ugrijati oko srca majku dječaka glumi Cher.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori