Vodimo vas na jednu od najnagrađivanijih predstava Teatra Exit

Jedna od najnagrađivanijih predstava Teatra EXIT večeras igra na Ljetnim noćima Teatra EXIT u MUO, u 21 sat. Radi se o predstavi Balon, u kojoj publiku svaki put oduševljavaju Krešimir Mikić, Vilim Matula, Ksenija Marinković / Branka Trlin i Ana Maras Harmander /Judita Franković!

Balon na Ljetnim noćima Teatra Exit u MUO

Predstava donosi pirandelovski isprepletene paralelne realnosti koje propituju iscjeljujuću snagu glumački razigranoga storytellinga. Neka od najvećih imena hrvatskoga glumišta nastavljaju u Balonu već poznatu exitovsku tradiciju bravuroznoga glumačkog teatra u kojem do izražaja dolazi moć glumačke transformacije. Balon je predstava o Glumcu – o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru. Tekst predstave potpisuje Mate Matišić, a režiju Mislav Brečić.

Sretnik ili sretnica u prilici je osvojiti po dvije ulaznice za večerašnju predstavu, ako pošaljete svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila BALON do 16h kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Na žalost je večerašnja izvedba predstave otkazana zbog bolesti glumca, nagradnu igru ćemo nastaviti za drugi termin izvedbe – pratite nas da saznate termin na vrijeme!

0