Justin Timberlake se vraća u svijet filma – uskoro ćemo ga gledati u filmu ‘Palmer’

Justin Timberlake se vraća u svijet filma – uskoro ćemo ga gledati u filmu ‘Palmer’

Friends with Benefits

Nakon filmova Killers of the Flower Moon u režiji Martina Scorsesea, Greyhound s Tomom Hankom u glavnoj ulozi i Emancipation čiju glumačku postavu predvodi Will Smith, Apple je najavio još jedan novi film koji uskoro stiže na njegovu streaming platformu Apple TV+. Novi najavljeni film još jednom je potvrdio strategiju kojom se, u svojoj prvoj godini u Hollywoodu, tehnološki gigant pokušava nametnuti kao konkurencija trenutno popularnijim streaming servisima. Velika imena, veliki budžeti i prestižni filmovi ono su što bi trebalo privući nove korisnike i zadržati one koji su se već pretplatili.

Posljednjih najavljeni film za koji se nadaju da će izazvati taj efekt je Palmer. Veliko ime koje bi trebalo privući publiku – Justin Timberlake.

The Social Network

Justin Timberlake u filmu Palmer

Justin Timberlake, poznat po ulogama u filmovima Friends with Benefits, The Social Network, Inside Llewyn Davis i Trolls, u svijet filma vraća se dramom Palmer koju ćemo uskoro gledati na Apple TV+. Režiju potpisuje dobitnik Oscara Fisher Stevens, a film je trenutno u fazi postprodukcije.

Film donosi priču o Eddie Palmeru. Nekoć velikoj zvijezdi američkog nogometa na fakultetu, Eddie (Timberlake) se, nakon boravka u zatvoru, vraća u rodni grad kako bi vratio svoj život na pravi put. Ubrzo se suočava s neočekivanom situacijom – briga o posebnom dječaku kojeg je napustila majka.

Scenarij za film potpisuje Cheryl Guerriero, a glumačku postavu čine Juno Temple (Dirty John), June Squibb (Nebraska), Alisha Wainwright (Raising Dion) i Ryder Allen kojem je ovo prva filmska uloga.

Inside Llewyn Davis

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori