Pogledajte trailer za reboot božićnog klasika ‘Sam u kući’ koji svi komentiraju

Pogledajte trailer za reboot božićnog klasika ‘Sam u kući’ koji svi komentiraju

Home Alone odnosno Sam u kući postao je simbolom blagdana. Gotovo niti jedan božićni film nije ostvario takav uspjeh i generacijsku popularnost kao original s Macaulay Culkinom u glavnoj ulozi. Iako je izašao prije tridesetak godina, Sam u kući i mlađim je generacijama najdraži filmski odabir za vrijeme blagdana.

Rebootovi i remakeovi filmova i serija sami su po sebi ‘kontroverzni’ i često, umjesto oduševljenja, izazovu bunt tvrdokornih obožavatelja originala. Prisjetimo se samo remakeova filmova Charlie’s Angels ili ljetos puštene serije Gossip Girl. Nije nas zato iznenadila lavina reakcia na prvi trailer za šesti film u franšizi Sam u kući – točnije film Home Sweet Home Alone. U jednom je danu trailer zaradio više od milijun pregleda!

Kao i originalu, radnja se vrti oko dječaka koji ostaje sam u kući za vrijeme blagdana. Njegova je obitelj otputovala u Tokio, a u cijeloj strci njega su ostavili doma. Baš kao što mali Kevin, dječak Max prvotno je oduševljen i reagira baš kao što je i Kevin – uživa u junk foodu, divljanju po sobama i svojim pravilima. Međutim, uskoro mu u kuću pokuša provaliti pljačkaški par zbog čega Max mora osmisliti cijeli plan borbe. Radnja, dakle, gotovo ista kao prvi film iz 1990. godine.

Film izlazi 12. studenog na streaming platformu Disney+, a ne sumnjamo da će izazvati pravu ‘ludnicu.’

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori