Rezervirali smo vam mjesta na jednoj od iščekivanijih filmskih projekcija ovog ljeta

Nakon što je prije dvije godine premijera filma “Zbog tebe” (prvog dijela trilogije) do posljednjeg mjesta (a i nešto više!) ispunila Ljetnu pozornicu kina Tuškanac, u četvrtak 12. srpnja u 21 sati na istoj pozornici održat će se pretpremijera posljednjeg dijela trilogije, film “Happy End: Glup i Gluplji 3” i to u sklopu Revije EU filma.

Happy End: Glup i Gluplji 3

Film je neobična priča o dva superherojska kvartovska mladića uhvaćena u vrtlogu kiča, seksa, politike, droge i pića koji jednog dana shvate kako su žene mitska bića i krenu im pomagati bez pokrića…

Vjerujemo da će posljednji nastavak trilogije polučiti isti, ako ne i veći uspjeh kao i film “Zbog tebe”, a iako je ulaz na projekciju slobodan i broj sjedala je ograničen, interes za film je velik pa pozivamo gledatelje da osiguraju i zauzmu svoja mjesta na vrijeme. A kako deset sretnika i/ili sretnica svoja dva (2) mjesta mogu osigurati, saznat će ako na e-mail ifeellucky@journal.hr do 7. srpnja u ponoć pošalju svoje ime i prezime!

Čestitamo Meri Madunić, Nensi Belac, Olgi Baretić, Mandici Petričević, Franki Mikolić, Dariji Marić, Maji Črljenko, Vesni Pavlek, Luciji Matijašević i Milijani Medak! Molimo dobitnike da se jave na ulazu u Ljetnu pozornicu kino Tuškanac.

Foto: Nikola Madunović, Happy End: Glup i Gluplji 3

0