Gal Gadot vraća se kao Wonder Woman u 80-ima: Stigao prvi trailer za iščekivani film

Gal Gadot vraća se kao Wonder Woman u 80-ima: Stigao prvi trailer za iščekivani film

@wonderwoman

Film ‘Wonder Woman’ iz 2017. godine ušao je u povijest zbog vrtoglave zarade od 821 milijuna dolara čime je postao akcijski film s najvećom zaradom koji je režirala žena. Patty Jenkins sada vraća neustrašivu Amazonku koju će ponovno utjeloviti prekrasna Gal Gadot u nastavku ‘Wonder Woman 1984.’

Fimskim vremepolovom se vraćamo u osamdesete godine, desetljeće prije događaja iz prvog filma. Nastavak će glumački obogatiti Kristen Wiig koja glumi zakletu suparnicu Cheetah. U film se vraća i Chris Pine, no nije poznato na koji način budući da je njegov lik Stevea Trevora umro u prvom filmu.

Redateljica je na Comic Conu u Brazilu naglasila kako je cilj bio napraviti pravi akcijski film u stilu osamdesetih. Poručila je da će gledatelji vidjeti “prave lokacije, sada s modernom tehnologijom. Ono što ćete vidjeti su stvarni ljudi koji rade stvarne akrobacije na tim lokacijama.”

@wonderwoman

Važnost filma ‘Wonder Woman’ leži u tome što je postao prvi pravi filmski uspjeh sa ženskom junakinjom. Nije bilo uobičajeno da akcijski film po uzoru na strip nosi ženski lik, a dotadašnji pokušaji poput ‘Catwoman’ s Halle Berry nisu zaradili ozbiljne ovacije niti od publike niti od kritičara. ‘Wonder Woman’ je upravo zato promijenio djelić filmske povijesti.

Film stiže u kina 5. lipnja 2020. godine.

Učitati još
Zatvori