Filmovi s Netflixa koji su nam prošli ispod radara

Filmovi s Netflixa koji su nam
prošli ispod radara

Online streaming platfome za gledanje filmova u svim oblicima, izdanjima, svih tema i žanrova potpuno su nas osvojile. Nerijetko jedva čekamo nove serije i filmove kako bismo uživali u sadržaju koji nam nudi Netflix. Dobra stvar je što nam ogromna baza filmova pruža mogućnost pretraživanja i praćenja svih onih sadržaja koji su nam promakli. Također, uvijek iznova možemo gledati omiljene filmove i serije koje su nas obilježile i kojima se uvijek rado vraćamo.

Nema dvojbe da se blockbusteri ne propuštaju, no postoji i ogroman broj onih filmova s toplim i zanimljivim pričama koji nam prođu ispod radara i nikada ih ne uvrstimo na popis želja. Kako se to ne bi dogodilo s ovim filmovima, donosimo nekoliko priča koje nisu postigle mega popularnost, ali ih vrijedi potražiti na Netflixu i uživati u njihovom društvu. Osim što ćemo se uz njih opustiti i zabaviti, neki od njih će nas potaknuti na razmišljanje te bez dvojbe utjecati na našu inspiraciju.

Tallulah

Snažna priča koja će vas u isto vrijeme oduševiti i slomiti vam srce. U filmu mlada žena odluči zadržati dijete koje njegova biološka majka ne želi. U međuvremenu shvati da je traži policija pa se odluči skrivati. Majci svog bivšeg dečka kaže da je dijete njezino. Ljubav, brižnost i požrtvovnost najbolje će opisati radnju u čijem je središtu netipičan obiteljski odnos. Režiju potpisuje Sian Heder, scenarij Sian Heder, dok su u glumačkoj ekipi Ellen Page, Allison Janney, Tammy Blanchard…

Incredible Jessica James

Netflix je ove sezone očito igrao na kartu romantične komedije. Kroz priču o neovisnoj i snžnoj mladoj ženi Jessici James progovara o suvremenoj ženi i svim izazovima s kojima se svakodnevno suočava. Duhovita i nevjerovatna kroz dovitljivi smisao za humor u ovom filmu glavna protagonistica progovara o muško – ženskim odnosima, osjećajima i ciljevima. Režiju i scenarij potpisuje Jim Strouse, a glumačku postavu čine Jessica Williams, Chris O’Dowd, Lakeith Stanfield.

The Kissing Booth

The Kissing Booth je lagana romantična komedija nastala u ovogodišnjoj produkciji Netflixa. Temelji se na popularnom YA romanu koji potpisuje Beth Reekles. Naime, Elle Evans (Joey King) koja je prilično lijepa mlada dama i nikad se nije poljubila, neočekivano se nađe u zagrljaju upravo sa svojom tajnom simpatijom, odnosno, krajnje lošim dječakom,Noah Flynn (Jacob Elordi). Ellein život se okreće naopako kad shvati da mora naposljetku napraviti izbor: slijediti pravila ili slijediti srce.

 

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories iz 2017. je američka komedija s elementima drame. Prepoznatljiva glumačka lica  poput Adama Sandlera, Dustina Hoffmana i Bena Stillera dodatno su začinila ionako zanimljivu priču. Radnja se vrti oko zamršenog odnosa braće s ocem u čijoj su sjeni živjeli tijekom cijelog života.

Tramps

Još jedna Netflixova romantična komedija. Naime,  Tramps su nevjerojatan kriminalni duo koji se mora sastajati kako bi ispravio pogrešku. U tom procesu zaljube se jedno u drugo.  Dodajte u nekim atraktivnim početkom 20. stoljeća i postavite je na pozadinu New Yorka i voila.

Little Evil

Iako se ovaj film svrstava u žanr horor komedije neki kritičari ga definiraju kao crnu komediju. Radnja filma se vrti oko novopečenih supružnika i šestogodišnjeg sina Evangeline kojega je dobila iz prethodne veze. Adam Scott i Evangeline Lilly u ulozi kao mladence u ovoj komornoj horor o muškarcu koji se pokušava prilagoditi novom domaćem životu – što uključuje i opsjednutog koruća.

 

Učitati još
Zatvori