Filmovi s Netflixa koji će vam uljepšati kišni dan

Za mnoge, kišni dani nisu zabavni, ali ne moraju biti takvi. Sjajan način da provedete takve dane je gledanje filmova, a neki su savršeni za razvedravanje duha i poboljšanje raspoloženja.

Dakle, ako je vani prolom oblaka i ako vam je dosadno, pripremite omiljeni snack i potražite filmove uz koje ćete se osjećati bolje.

Neki od omiljenijih hollywoodskih filmova savršeni su za kišne dane jer pomažu izliječiti dosadu. Mračno vrijeme može čak izazvati loše raspoloženje pa je važno imati na umu opuštanje.

Provedite kvalitetno vrijeme uz film i gledajte kako sati prolaze. Filmovi vas mogu odvesti na fantastična mjesta, prevesti u čarobne zemlje ili u prošlost.

Tijekom kišnog popodneva, ostati kod kuće sam, biti lijen, i gledati sjajne filmove cijelu noć je nešto u čemu svatko može uživati.

Netflix je tu da vam učini ovakve dane vedrijima. Iz bogatog izbora filmskih sadržaja koje možete pronaći na Netflixu izdvojili smo feelgood filmove idealne za tmurni ponedjeljak.

Unicorn Store

Glumački redateljski nastup Brie Larson je fokusiran da vaša mašta postane divlja, što je savršena tema za kišni dan u kojem morate sami napraviti zabavu u zatvorenom prostoru. Puno šarenila i šljokica. Što vam više treba dok pada kiša?

Someone Great

Američka romantična komedija koju je napisala i režirala Jennifer Kaytin Robinson. U filmu glume Gina Rodriguez, Brittany Snow i DeWanda Wise.

Jenny, glazbena novinarka koja živi u New Yorku, sanja posao u Rolling Stoneu u San Franciscu. Njezin dečko s kojim je bila u vezi 9 godina, Nate, prekida s njom, a onaupadne u depresiju.

Njezine najbolje prijateljice Erin, agentica za nekretnine koja se boji priznati osjećaje svojoj djevojci, i Blair, menadžerica društvenih medija koja treba prekinuti sa svojim dečkom s kojim je izgubila kemiju, jedine su koje je mogu izvući iz depresije.

Jenny kontaktira Erin i Blair i predlaže avanturu zajedno kako bi proslavila novo poglavlje u svom životu i popravila svoje slomljeno srce.

To The All Boys I’ve Loved Before

Ako ne možete otići u stvarni svijet, barem možete ostati u ovom izmišljenom s Noah Centineom. Ovdje glumi Petera Kavinskoga, koji sklapa pakt s Lara Jean (Lana Condor) kako bi otišli na lažni spoj. No, čini se da su ih obuzeli osjećaji.


Definitely, Maybe

U ovom rom-comu, Ryan Reynolds igra tatu koji ima zadatak reći svojoj kćeri kako je upoznao njezinu mamu, ali i druge dvije ljubavi njegova života. Dok Reynolds pripovijeda priču o epskoj romansi, nećete se ni sjetiti da vani pada kiša.

Mamma Mia!

ABBA je definitivno soundtrack idealan za kišovit dan. Ovaj mjuzikl i prpošni jukebox postavljen je na grčkom otoku, tako da možete maštati o boljem vremenu, ali također ima i toplu i obiteljsku poruku koja vas drži u dobrim vibracijama.

Foto: Screenshot

0