Filmovi koji će nas odmah lansirati u proljeće

Filmovi koji će nas odmah
lansirati u proljeće

Proljeće je stiglo, a iako su jutra i večeri još uvijek hladne, polako se privikavamo na provođenje vremena u prirodi. Do pravih temperatura koje neće toliko oscilirati, pričekat ćemo još malo, ali se zato možemo inspirirati pravim proljetnim filmovima. Nakon ovog filmskog maratona, poželjet ćete odmah obući proljetnu jaknu, napuniti košaru za piknik i cijeli dan provesti na otvorenom.

Big Fish

Jedan od najdražih nam filmova Tima Burtona nije samo još jedna fantastična priča koja će vas ugrijati oko srca. Vizualno predivan s brojnim scenama u kojem ima cvijeća, ovaj film ima pravi proljetni vibe.

10 Things I Hate About You

U Americi su maturalne večeri i plesovi uvijek u proljetno vrijeme, pa se tako i radnja ovo filma vrti oko tih mjeseci. Sunčani dani i proljetno zelenilo razlog su zbog kojeg svaki naizgled nerješivi problem, ipak rješiv.

Emma

Smješten na englesko selo, ovaj film je prepun scena snimanih u raskošnim i divljim vrtovima, a predivno procvalo cvijeće daje još jednu dozu romantičnosti ovom filmu.

Memoirs Of A Geisha

Film je snimljen prema istoimenoj popularnoj knjizi i osvojio je tri Oscara. Osim sjajne radnje i vrhunskih glumaca, procvjetala stabla trešanja i bajkoviti vrtovi daju taj poseban spring touch cjelokupnoj atmosferi.

Under The Tuscan Sun

Ovaj feel good film idealan je za proljetno gledanje i odmah će vas napuniti pozitivom. Predivni pejzaži općenito estetika Toscane za to su uvelike zaslužni.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori