Fanovi će biti sretni – Emily in Paris dobiva drugu sezonu

Fanovi će biti sretni – Emily in
Paris dobiva drugu sezonu

Emily in Paris druga sezona

Unutar samo nekoliko sati od svoje premijere na Netflixu, Emily in Paris je istovremeno postala jedna od najomraženijih i najobožavanijih serija trenutno dostupnih. Kritizirali su se površnost i klišeji, a hvalili modni odabiri i pozitivan ton u kojem je snimljena kao serija uz koju možeš pustiti mozak na pašu. Bez obzira kojoj struji pripadate, nemoguće je poreći da se nekoliko dana pričalo samo o Emily.

Druga sezona Emily in Paris

Cijeli taj buzz koji je seriju okružio neminovno je doveo i do Netflixove potvrde kako stiže druga sezona. Čini se kako će Emily još neko vrijeme provesti u Parizu, radeći u agenciji Savoir, gdje je uspjela šarmirati velike klijente unatoč šefici Sylvie koja joj nije naklonjena.

Emily in Paris druga sezona

Streaming div je vijest novoj sezoni objavio u obliku službenog e-maila koje Sylvie šalje u SAD i u njemu u svojem stilu obznanjuje kako Emily mora ostati u Parizu.

Kako će se raspetljati ljubavni trokut istaknut u većini epizoda prve sezone, Emilyjini odnosi s klijentima i druge pikanterije doznat ćemo u nastavku, ali još nije poznato kad on stiže. Fanovi su, razumije se, oduševljeni!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori