Prvi pogled na novu sezonu serije ‘Emily in Paris’

Vraća se Netflixova hit serija koja je potaknula pravu lavinu reakcija! Emily in Paris uskoro će osvanuti na streaming platformi u novom izdanju s drugom sezonom. Nakon gotovo godinu dana od prvih epizoda, hit serija s Lily Collins u glavnoj ulozi nastavlja priču o Amerikanki koja je preselila u Pariz. Prve fotografije izgledaju prepuno upečatljivih fashion trenutaka, a za oko su nam zapeli i neki novi likovi.

Druga sezona serije Emily in Paris još uvijek nema službeni sinopsis, ali znamo nekoliko detalja koji zvuče poprilično intrigantno. Ljubavni trokut između Emily, Francuza Gabriela i njegove djevoke Camille se nastavlja. No, Emily uskoro upoznaje intresantnog kolegu na satovima francuskog jezika. Nova sezona premijeru će doživjeti do kraja ove godine, a izlazi 10 epizoda po trideset minuta.

Prisjetimo se, serija je izazvala bujicu negativnih reakcija zbog brojnih uključenih stereotipa, ali dio je publike i kritike pak tvrdio da se radi o još jednom hitu Darrena Stara (Sex and the City). Unatoč miješanim kritikama, osvojila je dvije nominacije za nagradu Emmy.

Više o tome kako se preko noći pretvorila iz najiščekivanije u najomraženiju seriju pročitajte ovdje.

No, mnogi su se gledatelji zaljubili u Lily Collins u ulozi šašave Amerikanke Emily, šik francuske modne kombinacije i prekrasne kulise Pariza u kojem je serija snimana. Ne sumnjamo da će i ova sezona izazvati pravi mali spektakl među kritičarima i gledateljima!

Foto: Netflix / Instagram

0