Božićna reklama koja je prožeta radostima adventskog razdoblja

Možemo se složiti kako su božićne reklame jedna posebna čar blagdanskog razdoblja. Svake godine ih željno iščekujemo, a emocionalni faktor nikad ne izostaje. Ove godine, među prvima, Boots je izbacio adventsku reklamu u kojoj glavnu ulogu utjelovljuje glumica Jenna Coleman.

Priča o djevojci Joy koja donosi radost za vrijeme blagdanskog razdoblja

Boots – inače poznati drogerijski lanac – u svojoj adventskoj reklami fokus stavlja na darivanje bližnjih. Odnosno, božična priča prati mladu djevojku imena Joy kojoj baka pokloni Boots torbu u kojoj se nalaze blagdanski pokloni. No, Boots torba je magična torba u kojoj se nalazi obilje poklona – od kozmetike, proizvoda za kosu i sl. Međutim ono što je magično kod Boots čarobne torbe je to što se u njoj nalazi sve što vi zamislite.

Ova adventska reklama priča priču o Joy i njezinoj torbi s darovima bez dna, prikladnim za svaku priliku. Joy u potpunosti koristi sve čari magične torbe te u svakoj prilici daruje svoje bližnje. Ovogodišnja poruka Boots božične kampanje je #BagsOfJoy gdje se jamči da ćete ovih blagdana savršen poklon naći upravo u njihovim trgovinama.

Božičnu reklamu možete pogledati u nastavku.

Foto: YouTube, Boots

0