Dokumentarni film kojeg iščekuje modni svijet vodi nas  kroz posljednje mjesece kultnog pariškog boutiqe Colette

Dokumentarni film kojeg iščekuje modni svijet vodi nas kroz posljednje mjesece kultnog pariškog boutiqe Colette

@maryljane

Čak i ako nikad niste bili u Parizu, vjerojatno ste čuli za kultni pariški butik Colette koji je bio mnogo više od popularne destinacija za shopping. Colette je bio institucija. Smješten na Rue Saint-Honoré, kultni pariški boutique okupljao je najnovije kolekcije poznatih modnih kuća i dizajnera te bio mjesto brojnih izložaba i događaja.

Na veliko razočarenje modnog svijeta i ljubitelja mode, boutique Colette svoja je vrata zatvorio u prosincu 2017. godine. Dvije godine nakon velike vijesti da kultni pariški boutique zatvara svoja vrata, stigla je vijest da ćemo se uskoro ponovno moći vratiti na jednu od najpoznatijih shopping destinacija u povijesti – doduše, samo na sat vremena i preko velikog filmskog platna.

@colette

Stiže dokumentarni film Colette Mon Amour

Colette Mon Amour je novi dokumentarni film koji s nestrpljenjem iščekuje cijeli modni svijet. Dokumentarni film o kultnom pariškom mjestu u kino dvorane stiže sljedeće godine i vodi nas kroz njegovih posljednjih šest mjeseci prije nego što je zatvorio svoja vrata u 2017.

Uz osnivačicu Colette Roussaux i njezinu kćer Sarahu Andelman koja je bila kreativni direktor za Colette, dokumentarac uključuje i intervjue s poznatim imenima modnog svijeta poput dizajnera Virgila Ablohe i pjevača Pharrella Williamsa koji su podijelili svoja jedinstvena iskustva i uspomene na kultni boutique.

@colette

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori