Dolazi nam reboot megapopulanog sitcoma Fresh Prince of Bel-Air

Dolazi nam reboot megapopulanog sitcoma
Fresh Prince of Bel-Air

Omiljeni sitcom Fresh Prince of Bel-Air ponovno gledamo nakon dvadesetak godina. Polusatna komedija koja je proslavila Willa Smitha mnogima je obilježila djetinjstvo, a iako je primarno bila komedija, suptilno je komentirala i brojne društvene probleme poput nasilja, diskriminacije i obiteljskih problema.

U veljači napokon stižu specijalne epizode ovog sitcom klasika, ali ovoga će puta serija dobiti moderni twist. Radnja je smještena u modernu Ameriku i dublje istražuje Willovo komplicirano putovanje od ulica zapadne Philadelphije do ‘dvorca’ iz Bel-Aira.

Bel-Air: Novo izdanje kultne serije

Ulogu Willa utjelovit će novo lice na sceni, Jabari Banks, kojemu je ovo ujedno i prvi televizijski nastup. Glavu obitelji odnosno ulogu oca igra Adrian Holmes, dok će Cassandra Freeman odglumiti svima dobro poznatu tetu Viv. Legendarnog Carltona ovoga puta glumi Olly Sholotan, a sada je prikazan kao popularan američki džokej s velikim krugom prijatelja. Jedna stvar ipak ostaje ista, Will Smith je i dalje uključen, ali sada kao izvršni producent, a ne kao glavna zvijezda.

Iako će serija premijeru doživjeti 13. veljače, već sada su dogovorene dvije sezone. Bel-Air je drama u produkciji Westbrook Studios and Universal Television, koji je u vlasništvu Will Smitha i Jade Pinkett Smith. Seriju ćete moći gledati na streaming servisu medijske kuće NBC, Peacock. Trailer za dugoočekivanu seriju donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, IMDb, YouTube

Učitati još
Zatvori