Margot Robbie i Ryan Gosling napokon zajedno u filmu koji će sigurno biti pravi hit

Margot Robbie i Ryan Gosling napokon zajedno u filmu koji će sigurno biti pravi hit

Postoje one glumačke kombinacije koje izazivaju posebno oduševljenje. Ryan Gosling i Margot Robbie svakako su jedna od takvih. Trenutno među najvećim glumcima svoje generacije, napokon će zajedno stati pred kamere u novom filmu koji bi, sudeći po ekipi koja radi na njemu, mogao biti pravi mali spektakl.

Robbie i Gosling postaju – Barbie i Ken, iconic tandem koji je obilježii djetinjstvo generacija i uvukao se u pop kulturu, u novom filmu Barbie. Glumica je već neko vrijeme potvrđena u ulozi kultne lutke, ali dosad se nije znalo tko će utjeloviti njezinog partnera. Iako je prvotno odbio zbog prepunog rasporeda i drugih snimanja, nakon što su iz produkcije potvrdili da im je on jedina opcija, Gosling je naposljetku odlučio biti dio ovog cool filmskog projekta.

On je utoliko interesantniji s potpisom Grete Gerwig koja će uskočiti u ulogu redateljice filma. Budući da je danas poznata kao autorica genijalnih naslova kao što su Lady Bird i Little Women, ne sumnjamo da će film o Barbie i Kenu biti sve samo ne tipičan i očekivan. Na scenariju bi trebao raditi Noah Baumbach, inače i suprug Grete Gerwig, koji je prije dvije godine oduševio kao redatelj filma Marriage Story.

Snimanje bi trebalo početi početkom iduće godine. O radnji samog filma još nisu poznate konkretne informacije, ali uz ovakvu ekipu ispred i iza kamere – ne sumnjamo da će rezultati biti nezaboravan.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori