Na Netflix stiže modni show s Alexom Chung vrijedan bingeanja

Na Netflix stiže modni show s Alexom
Chung vrijedan bingeanja

Grace and Frankie, Sex Education i Chilling Adventures of Sabrina samo su neke od popularnih serija čije nove sezone donosi siječanj na Netflixu. Uz omiljene serije koje će mnogi među nama pogledati u jednom dahu, siječanj na Netflixu donosi i bezbroj novih sadržaja – od dokumentaraca i stand up nastupa do kultnih filmova. Među novitetima koji u siječnju stižu na Netflix, a vrijedni su gledanja istaknuo se i jedan natjecateljski show koji nas vodi iza kulisa modnog svijeta.

S modelom i modnom dizajnericom Alexom Chung i Tanom Franceom, jednim od Fab 5 članova popularnog make over showa Queer Eye, u ulozi voditelja, na Netflix stiže modni natjecateljski show Next In Fashion.

Modni show stvoren za bingeanje

Alexa Chung i Tan France na početku novog Netflix showa postavit će pitanje tko je Next In Fashion? i krenuti u potragu za najboljim modnim dizajnerom. Pomno odabrani natjecatelji iz epizode u epizodu susretat će se s različitim dizajnerskim i modnim zadaci, oni najuspješnijih osigurat će si mjesto u sljedećoj epizodi, a onaj najbolji bit će pobjednik i sljedeći u modnom svijetu.

Moda spojena s natjecateljskim duhom, zanimljivim zadacima i odličnim voditeljima čini se kao savršena kombinacija za novi Netflix show vrijedan bingeanja. Next In Fashion stiže 29. siječnja, a dotad možete pogledati najavu u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=a2W0ivtnXjY&feature=emb_title
Učitati još
Zatvori