Zagrebački klub Masters ima novi odličan program

Zagrebački klub Masters ima
novi odličan program

Jogarde

Jogarde

Poznati DJ-i Marijan Felver i Josip Hubzin Jogarde osmislili su novi program ‘Fuck your dreams, this is heaven’ koji se odvija u zagrebačkom klubu Masters. Na premijernoj  večeri novoga programa, 18. ožujka, ugostili su prijatelja, kolegu i jednog od najperspektivnijih mladih DJ-a na ovim prostorima – Kristijana Molnara iz Beograda. Zagrebačka publika prepoznala je i podržala program, o čemu svjedoči rasprodan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati.

Sandrino

Sandrino

U sljedećim izdanjima ovog programa možete očekivati kvalitetna gostovanja lokalne, regionalne i internacionalne scene, izvođače čijim su radom Jogarde i Felver inspirirani.  Sljedeći gost je Sandrino – ponosni vlasnik nagrade za najbolji singl 2015. godine za svoju pjesmu Acamar izdanu na hvaljenoj etiketi Innervisions. Innervisions je u vlasništvu najboljeg DJ-a Dixona (prema izboru Resident Advisora najbolji je DJ na svijetu!), a sama etiketa je danas puno više od same izdavačke kuće jer osim glazbenih diktira  modne i tehnološke trendove.

Program ‘Fuck your dreams, this is heaven’ u petak 08. travnja na rasporedu je u zagrebačkom Mastersu dok u subotu 09. travnja isti trojac seli zabavu u Pirovac gdje nastupaju u MS klubu. Više o eventima možete saznati na Facebook eventima za Zagreb i Pirovac.

 

Učitati još
Zatvori