Uskoro ćemo gledati Emily Blunt u odličnom trileru

Emily Blunt ćemo uskoro gledati u napetom trileru gdje glumi djevojku koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kojem živi sretan bračni par ‒ dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins, koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

djevojka u vlaku 2 post
Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow i Laura Prepon zvijezde su napetog trilera Djevojka u vlaku, redatelja Tatea Taylora (The Help, Get on Up) i producenta Marca Platta (Bridge of Spies, Into the Woods). Film u naša kina stiže u listopadu u distribuciji Blitz filma.

GOT015228.RAF

0