Festival u Grazu koji svake godine
privlači sve više Hrvata

Glazbeni festival koji svake godine privlači sve više mladih iz Europe i svijeta, posljednjih godina postao je idealno odredište i za sve hrvatske ljubitelje elektronske glazbe, koji se žele zabaviti i nakon ljetnih festivala.

grazposz

Elevate festival spaja glazbu, umjetnost i politiku. Od 22. do 26. listopada u Grazu u Austriji možete sudjelovati na različitim radionicama i projekcijama koji se bave mladima, očuvanjem okoliša, društva i ostalim socio-političkim pitanjima, a line-up koji festival donosi je uvijek odličan i raznolik. Zvučna imena house, disco i techno glazbe, mnoštvo live nastupa te mnogih drugih žanrova obećavaju vrhunsku zabavu.

graz1

Jedanaesto izdanje Elevate festivala predstavlja zanimljiva imena poput Johna Hecklea, Osunlade, The Black Madonne, Dorian Concepta, Venus X, Low Jacka, Matthewa Herberta itd. Karte su dostupne po cijeni od 44€, a u ponudi su i dnevne karte. Više informacija pronađite na Facebook stranici festivala i rezervirajte listopad za odličan provod van granica Hrvatske.

graz2

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori