Kuća u koju bi odmah uselili

Kuća u koju bi odmah uselili

Instagram već odavno služi kao vrelo inspiracije na svim poljima života, a posebice što se tiče dizajna interijera. Nebrojeni blogeri kroz fotografije prezentiraju svoje domove ili radne prostore, potičući i nas na promjene. Iako najčešće skandinavski, u bespuću svih profila mogu se pronaći najrazličitiji stilovi uređenja, a posljednji nam je za oko zapeo dom blogerice koja stoji iza profila @wunderblumen.

Što se skriva na profilu Wunderblumen

Daniella sa svojom obitelji živi, kako sama kaže, u trošnoj kući u Kasselu u Njemačkoj. No sudeći prema vibrantnoj unutrašnjosti nikad ne bi zaključili da je kuća iz 1800. godine. S mužem i dvije kćerke organizirala je prostor na kojem joj definitivno zavidimo. Puno boja čini okosnicu gotovo svake prostorije, a uz lagani hommage 60-im godinama najrađe zadržava skandinavski pristup.

Daniella kombinira vintage komade koje pronalazi na sajmovima antikviteta s minimalističkim brendovima kao što je danski Hay. Sofa s jasnim utjecajem skandi dizajna i metalni stolić bit će pozicionirani pored lakirane komode iz 60-ih te drvene stolice za ljuljanje. Svoje odabire opisuje kao raznobojne, ali ne šarene, pastelne, ali ne ženstvene, skandinavske, ali ne hladne. Upravo bi se s tim složili jer teško je staviti pečat na Daniellin stil koji je istovremeno eklektičan, a opet umirujuć.

U domu prevladavaju tople boje i komplementarne nijanse. Sve je usmjereno na cozy osjećaj koji ona dodatno nadopunjuje cvjetnim ukrasima – pogotovo u jesenskim danima kada se lišće šareni, a dodatnu toplinu prostoru daje svjetlost svijeća. Zavirite u nekoliko prostorija koje često dijeli na profilu i možda pronađete ideje za svoj prostor.

Učitati još
Zatvori