Kubanska kultura na Strossmayerovom šetalištu

Kubanska kultura na
Strossmayerovom šetalištu

Boris Bare

Boris Bare

Ljetna večer uz Cubismo, Salsu i mojito kombinacija je za idealnu ljetnu kubansku večer, koja se u sklopu manifestacije “Ljeto na Strossu” održala na prepunom zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu. Kubanski plesni koraci Marijane Batinić i Daniela Bilića inspirirali su posjetitelje na učenje ovog kubanskog plesa, ali i na izradu autentičnog mojita uz Havana Club 3 Años rum.

Egzotičnoj atmosferi nisu se mogli oduprijeti brojni ljubitelji kubanske kulture, među kojima su bili i Igor Barberić, Luka Bulić, Saša Lozar i mnogi drugi.

Daniel Bilić ples

Daniel Bilić

Igor Barberić

Igor Barberić

Mirisi i okusi zavladali Strossom!

Tijekom senzualne večeri, mirisi i okusi Kube u potpunosti su zavladali Strossom, a svoje oduševljenje Marijana Batinić, zvijezda večeri, nije mogla sakriti: “Havana Club je razbudio grad. Nisam se dugo ovako zabavila. Neka nam Kuba pleše češće, jer kad na jednom mjestu doživite sve elemente egzotike, tada je to jedinstveni spektakl koji se mora ponoviti.”

Tina Bačić, Karla Andrić, Tina Kovačićek

Tina Bačić, Karla Andrić i Tina Kovačićek

Strossmayerovo šetalište transformiralo se u jednu od najljepših promenadnih ulica na svijetu – Paseo del Prado. Prije Salse i egzotičnog koncerta Cubisma, Havanini koktel majstori pretvorili su se u cantinerose, kubanske koktel umjetnike koji su posjetiteljima otkrili sastojke za jedan od najstarijih koktela – mojito. Kubanska ulica bila je bogata i uličnom umjetnosti –  od radionica slikanja, grafita pa do uličnih performera u kojima su sudjelovali poznati umjetnici, poput Borisa Bareta i Andree Vidas.

Luka Bulić

Luka Bulić

Marijana Batinić i Daniel Bilić

Marijana Batinić i Daniel Bilić

Uspomene se pamte. Zato su posjetitelji svoje zagrebačko-kubansko iskustvo ovjekovječili fotografiranjem u foto freeze kutku s Havana šeširom, kojeg su besplatno dobili na ulazu u jedinstvenu kubansku egzotiku.

Saša Lozar, Marijana Batinić

Saša Kopljar i Marijana Batinić

Stross

Stross1

Stross5

Učitati još
Zatvori