Magičan namještaj za djecu

Magični namještaj 3

Djeca često od svog dječjeg namještaja, raznih dodataka i mnogo mašte znaju kreirati razne utvrde, letjelice i drugačije prostore i prostorije baš u svojoj dječjoj sobi. Ponekad i po cijelome domu.

Prostor je to neograničene mašte i novih doživljaja koja ona putem i ostvaruju. Iako treba poticati maštu i kreativnost, ponekad rješenja za unutrašnje uređenje ipak treba prepustiti profesionalcima za taj fantastičan učinak i ‘wow’ efekt.

magicni-namjestaj-4

Krevet u obliku balona na topli zrak ultimativni je bajkoviti dodatak u svakoj dječjoj sobi. Krevet je napravljen od tradicionalne balonske košare sa bijelim lakiranim završnim slojem.Sadrži ladice za pospremanje i odlaganje stvari i donji dio se može lako pretvoriti u sofu.

magicni-namjestaj-5

Gornji dijelovi presvučeni su umjetnom kožom sa završecima u zlatnoj boji, a krevet donosi i mogućnost osvjetljavanja i puštanja zvuka, tj. glazbe. Svjetlosni efekti i izbor glazbe kontroliraju se preko mobilne aplikacije, no i vrijeme za spavanje se isto tim putem može zadati.

magicni-namjestaj-6

 

Ovaj fantastičan krevet/balon na topli zrak možete naručiti putem circu.net, a sve novosti vezane uz magičan namještaj možete preatiti na Facebook stranici.

Foto: circu.net

 

0