Kreativna subota: Neobična slika na zidu

Bri Land američka je kreativka, dizajnerica i umjetnica koja je riječima ‘slika na zidu’ dala nešto drugačije značenje. Bri ima zanimljivu priču – nakon godina rada u oglašavanju ostala je bez posla i s viškom vremena. Učinila je ono što bi svaki čovjek kada ima pri ruci drvo, kreativni naboj i višak vremena učinio – odlučila je napraviti stol. To je bila prijelomni trenutak u njezinom radu.

drvo slika post 2

Drvo je njezin medij izražavanja, no ono po čemu su njezini proizvodi drugačiji jest i odnos prema njima. Koristi domaće, autentične materijale te ih ponekad i reciklira kako bi im udahnula novi život i dala neku drugu namjenu.

drvo slika post 1

Također, koristeći već postojeću namjenu s materijalom mijenja postojeći, zadani okvir predmeta, no zadržavajući njegovu primarnu funkciju. Takav je slučaj i s ovim ‘drvenim slikama’. Koristila je prekrasne komade hrastovog drveta kako bi stvorila geometrijske oblike i dala im život sličan kakav npr. imaju slike na platnu.

drvo slika post 3

Što sve stvara i kakve još dragocjenosti skriva u svojoj radioni možete saznati posjetite li njezinu web stranicu bri-land.com.

drvo slika post 5

drvo slika post 4

Foto: bri-land.com

0