Nova street food adresa u Oktogonu

Centar Zagreba prošlog je tjedna postao bogatiji za novu gastro destinaciju na kojoj svi foodieji imaju priliku uživanja u usputnom zalogaju i isprobavanju različitih vrsta kobasica, koje u zimskim mjesecima postaju prave zvijezde na zagrebačkom street food nebu.

12307365_984805751558808_4498963976221135979_o

Prigodnog imena Kralj Kobasa, ovaj zanimljivi koncept street fooda svoj novi dom pronašao je u srcu grada – zagrebačkom Okotogonu u Ilici 5, gdje svakoga dana goste dočekuju inovativna jela s kuhanim i pečenim kobasicama domaćih proizvođača u glavnoj ulozi. Menu, koji će se mijenjati i nadopunjavati dvaput mjesečno, nosi potpis glavnog kuhara Mate Jankovića, koji u svoja jela kombinira najzanimljivije svježe i sezonske namirnice domaćeg porijekla.

Kralj kobasa

Kralj kobasa7

Dobar zalogaj zaslužuje i dobro piće, a Kralj Kobasa na svom popisu ima Zlatnog medu, Zmajsko pivo i vina Bibich. Osim za nepce, novo otvoreni zagrebački prostor ugodan je i oku, s obzirom na to da je interijer uredio poznati hrvatski dizajner Filip Gordon Frank. Ako ste i vi obožavatelj kobasica i domaćih proizvoda, Kralj Kobasica je mjesto koje definitivno trebate posjetiti.

Kralj kobasa4

Kralj kobasica

Kralj kobasica3

Foto: Kralj kobasa

0