Co-working i surfanje na Kanarima? Otkrijte kako!

koholasurf6

U zadnjih nekoliko godina u cijelom svijetu postoji nazaustavljivi trend promjena u načinu rada, sa sve većim naglaskom na uravnoteženost posla i kvalitete života. Rast popularnosti co-working prostora i porast broja freelancera i novih tvrtki čiji kompletni timovi rade distribuirano pokazuju da je jako bitno gdje i s kim radiš, i da radni uvjeti mogu pozitivno utjecati na tvoju produktivnost i kreativnost. Istovremeno sve više ljudi odlazi na workatione tj. odmore na kojima radi (work + vacation), a digitalni nomadi neprestano putuju raznim egzotičnim destinacijama širom svijeta uz rad na daljinu. Svi oni na neki način pokušavaju dostići toliko željeni work-life balans, istovremenu efikasnost rada i kvalitetu života.

koholasurf7

Poželite li i vi ponekad zaboraviti na gradsku gužvu, čekanje u prometu, izbjeći zimu, loše vrijeme i kišu? Mi definitivno da!

Kohola Surf upravo zato organizira Surf&Work kamp na prekrasnim Kanarima gdje se uz svakodnevni posao može surfati, roniti, baviti se yogom i hrpom drugih aktivnosti, u bilo koje doba godine, upoznati nove ambiciozne i zanimljive ljude, razmjenjivati ideje, naučiti nešto novo, a pritom se relaksirati i zabaviti. Co-working i co-living spajaju se sa surfanjem, Fuerteventurom, suncem, blagom klimom i surf kućom s bazenom na Surf&Work kampu.

koholasurf5

Kome je namijenjen Surf&Work kamp?

Za sve freelancere, startupe u raznim fazama, zaposlene u tvrtkama koji određeno vrijeme mogu raditi na daljinu, poduzetnike koji nemaju vremena putovati na klasični godišnji odmor… Bilo da radite na novoj strategiji, novom webu, kodirate, dizajnirate ili planirate lansiranje nove usluge ili proizvoda, rad na sunčanom otoku u srcu Atlantika će svakako pozitivno utjecati na vašu koncentraciju i produktivnost. Ako ste zaposleni u tvrtki, možda bi cijelom vašem timu dobro došao jedan workation na kojem bi se zajedno mogli fokusirati na projekt kojim se bavite pa bi zajedno mogli nakon odrađenog posla hvatati valove na plažama Fuerteventure.

koholasurf1

Kako je zamišljen Surf&Work kamp?

Svatko može svoje vrijeme samostalno organizirati prema potrebama. Raditi se može iz co-working prostora koji se nalazi 10-ak minuta hoda od surf kuće i za koji dobivate pristup za cijelo vrijeme svog boravka, ali moguće je raditi i u surf kući ili pak u nekom od raznih cafea u Corraleju. Dostupna su tri različita aranžmana s uključenim jednim, tri ili šest dana surf škole tjedno, ovisno o tome koliko intenzivno želite raditi, a koliko surfati. Ako pak želite, u Corraleju je moguće baviti se i raznim drugim dodatnim aktivnostima kao što su kitesurf, windsurf, trekking po obližnjim vulkanima, ronjenje, jedrenje, golf, a možete i rentati bicikle ili Carver surf skateove.

koholasurf3

A što je sve uključeno u aranžman i koje opcije postoje provjerite na Kohola Surf stranici i rezervirajte svoje mjesto!

Tekst: Kohola Surf

Foto: Billabong, Kohola Surf

0