Electrolux je donirao 20 kovčežića za djecu poplavljenih područja

Tvrtka Electrolux je uručila Savezu društava Naša djeca Hrvatske 20 kovčežića namijenjenih djeci iz poplavljenih hrvatskih područja, prikupljenih u akciji pod nazivom „Kofer pun prijateljstva – novčić za kovčežić“.

Ikona_Djeca-gunje-1

U kovčežićima se nalaze najosnovnije osobne stvari za svaku priliku poput odjeće, obuće, kozmetike i drugih potrepština. Na dodjeli su sudjelovali Mario Perković, predsjednik Društva naša Djeca Vinkovci, Antonija Spajić, koordinatorica projekta, Anamarija Rogić i Dejana Milošević iz tvrtke Electrolux te Vanesa i Ibrahim, djeca iz poplavljenih područja, koji su za svoje prijatelje preuzeli kovčežiće.

Antonija-Spajic,-Anamarija-Rogic,-Dejana-Milosevic-i-Mario-Perkovic-s-djecom

Akciju „Kofer pun prijateljstva – novčić za kovčežić“ pokrenuo je Savez društava Naša djeca u suradnji s Društvom Naša djeca Grada Vinkovaca u jesen 2014., a u akciju se uključila i tvrtka Electrolux koja je od 1. ožujka do 1. svibnja, za svaki prodani usisavač modela New Ergospace, Classic Silence, New Ultra Silencer, New UltraOne i UltraFlex Electrolux donirala 10 kuna kako bi se kovčežići čim prije napunili. Više informacija potražite na www.electrolux.hr.

0